Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Restplasser på fuglefotokurs på Andøya
  Siste nytt    Om oss    Tidsskrift    Kontakt oss    

Restplasser på fuglefotokurs på Andøya

(17.07.2011)

29.-31. juli går NOF Jentegruppes kurs i fuglekjennskap og foto av stabelen. Totalt er det 30 plasser tilgjengelig. Kurset var i utgangspunktet fullt før vi fikk lagt det ut på web'en, men vi har fått 3 avbestillinger og kan derfor tilby disse til interesserte.

Lundefugl på Andøya

(Opphavsrett: Anette Jensen) Større bilde

Det er registrert 241 forskjellige fuglearter på Andøya og av disse er det ca 30 forskjellige andearter. Høsttrekket starter i slutten av juli og det er mulighet for mange godbiter. Man får også oppleve den unike naturen i området.

Kurset passer for både nybegynnere i foto og fuglekjennskap og mer erfarne som ønsker å lære mer om fuglefotografering. Kurset koster kr 1800 og dekker 2 overnattinger, båttur lørdag, busstur søndag, mat fredag kveld, lørdag og søndag. Transport til Andøya må ordnes selv (enkleste er fly til Bodø med overgang til Andøya).

Kurset arrangeres av Anette Jensen fra NOF Nordland. For mer informasjon (pdf-dokument) og påmelding, ta kontakt med Elisabeth Årsnes, esaarsnes@gmail.com eller tlf 90963252. Kurset består av en blanding av teori og praksis knyttet til foto og fuglekjennskap.