Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Trøndelag
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Trøndelag

NOF logo

Større bilde

Velkommen til nettsidene for NOF avdeling Trøndelag!


Vi er en forening for fugl og fuglevern og fungerer som et bindeledd for alle fugleinteresserte i fylket. Aktiviteten blandt medlemmene våre er organisert gjennom åtte lokallag. Vi utgir tidsskriftet Trøndersk Natur, norges flotteste fylkestidsskrift for fugl. På disse sidene finner du nyhetsstoff, oversikt over arrangementer og kontaktinformasjon.

Sjekk ut kalenderen vår og bli med på tur da vel!

 

Besøk og LIK oss også på Facebook.

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

NOFÅrsavgift for parkering på Øysand/Gaulosen (01.09.2020)

Parkeringsoblatene for forhenværende periode er utløpt, og om man fortsatt vil besøke Øysand-siden av Gaulosen naturreservat og landskapsvernområde er tiden inne for å fornye oblatene.

Les mer
HvitryggspettAvslag på søknad om fellingstillatelse på hakkespett (01.09.2020)

Spetteskader på bygninger er et velkjent problem i Norge. En eier av en fritidsbolig i Vågan, Hitra kommune i Trøndelag søkte om felling av en hakkespett etter at det ble funnet ti hull i boligen. Fylkesmannen i Trøndelag fikk medhold fra Miljødirektoratet i sitt avslag på søknaden. NOF er fornøyd med utfallet i saken.

Les mer
ÆrfuglUtvidelse av E6 i konflikt med fugl og fisk i Stjørdalselvas utløp (03.07.2020)

I forbindelse med ny reguleringsplan så ønsker Nye Veier AS å fylle ut et areal på 50 000 kvadratmeter i brakkvannsbassenget ved Stjørdalselvas utløp. Budskapet fra NOF er klart: Vi har ikke råd til å tape mer våtmark, og her er det internasjonale verneverdier!

Les mer
LogoÅrsmøte i NOF-Trøndelag mandag 9. mars 2020 (13.02.2020)

NOF avdeling Trøndelag innkaller alle medlemmer til årsmøte kl 18:00 mandag 9.mars 2020 på Stjørdal. Årsmøteinnkallingen og sakspapirer for årsmøtet følger vedlagt.

Les mer
NOFFuglematverksted på Ringve (27.01.2020)

På hagefugltellingsdagen 26. Januar innbød NOF-Trondheim og Ringve botaniske hage til fuglematverksted og fuglevandring på Ringve. På det tilsvarende arrangementet i fjor var det skikkelige vinterforhold og mye fugl i hagen, denne gangen var det +5 grader og knapt en snøflekk å se.

Les mer
NOFInteraktiv innføring i natur- og fuglefotografering, med fokus på tips om utstyr og teknikker (28.10.2019)

Foreningen inviterer til grunnleggende kurs om bl.a. fuglefotografering torsdag 31.10 kl 18-20. Kurset avvikles i samarbeid med Stjørdal Foto og foregår i kurslokale i 2 etg i Torgkvartalet.

Les mer

Nyhetsarkiv