Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hordaland
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hordaland

 Velkommen til Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland - bindeleddet og talerøret for de fugleinteresserte i fylket. Ønsker du å bidra i arbeidet med å verne om fugler og deres leveområder i Hordaland, ta kontakt med oss. Besøk også vår egen hjemmeside som har mer utfyllende informasjon om foreningen:

www.fuglar.no

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

Facebook2000 medlemmer på Facebook (25.03.2020)

En milepæl er nådd! NOF Hordaland sin gruppe «Fuglar i Hordaland» på Facebook passerte 2000 medlemmer i dag. Gruppa har utviklet seg til å bli en viktig arena for å dele fugleopplevelser for fugleinteresserte både i og utenfor regionen. Bli med du også!

Les mer
SvartstrupetrostSvartstrupetrost i Hardanger (22.02.2020)

Noen ganger kan lokal fuglekikking gi unike opplevelser. Denne gangen skjedde det i en luke mellom regnbyger og kuling, hvilket har dominert værbildet i Hordaland så langt i år, på Sandstå i Ullensvang. Anne-Marie Korhonen snublet over den sjeldne svartstrupetrosten i sin egen lekegrind.

Les mer
Hardanger lokallagStabilt i NOF Hardanger (13.02.2020)

Hardanger lokallag avholdt årsmøte 11. februar. Det ble ny rekord i frammøte med hele 18 personer. Det var godt at vi hadde flyttet fra Sandvinhytten, for der hadde det ikke blitt plass til alle.

Les mer
BjørkefinkUnik finkeopplevelse i Bergen (04.02.2020)

Har du lyst til å oppleve noe som aldri har skjedd i Hordaland tidligere? Da er det er bare å komme seg ut, enten i grålysninga om morgenen, eller når det mørkner om ettermiddagen. Ta turen til Nygårdsparken i Bergen, der titusenvis av bjørkefinker tilbringer nettene for tiden.

Les mer
BoltitVellykket Årsmøtehelg på Liset (19.06.2019)

For andre år på rad valgte styret i NOF Hordaland å legge årsmøtet til Liseth i Edifjord. Som i fjor ble det en suksess, med mange oppmøtte og strålende forhold for fuglekikking. Liseth ligger i randen av Hardangervidda, og deltakerne fikk se de fleste fjellfuglene våre i løpet av helgen.

Les mer
FiskemåkeHekkingen til fiskemåka reddet - Et eksempel til etterfølgelse (20.05.2019)

Fiskemåkene som hekker på byggeplassen der gamle odontologibygget ved Universitetet i Bergen stod, har ved hjelp av velvillige entrepenører og byggeiere fått reiret flyttet. Slik kan hekkingen fortsette, noe vi er glade for! Vi håper dette eksemplet kan være til inspirasjon.

Les mer

Nyhetsarkiv