Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hedmark
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hedmark

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

Høringsforslag nye forskrifter for NOF Elverum lokallag (13.11.2019)

NOF Elverums lokallagsstyre foreslår vedlagte vedtekter vedtatt på kommende årsmøte 8. januar 2020. Innspill eller endringsforslag sendes lokallagsleder Morten Østheim på mail: umoroest@online.no innen 1. desember 2019.

Les mer
OPPRETTELSE AV PROSJEKTGRUPPE SOM SKAL BIDRA MED INFORMASJON OM ÅKERSVIKA. (14.03.2019)

Etter initiativ fra undertegnede vedtok årsmøtet i NOF Hedmark å opprette et driftsstyre som skal jobbe med informasjon om fuglelivet i Åkersvika. Dette innebærer i første omgang opprettelse av egne nettsider for Åkersvika. Disse vil få webadressen akersvika.no.

Les mer
Grunneiertillatelse nødvendig?Trengs grunneiers tillatelse for å henge opp fuglekasser? (19.07.2018)

Fugleinteresserte har hengt opp tusenvis av kasser av alle størrelser og typer i Hedmark. Vanligvis er det lite kontroversielt, og det er ingen sterk tradisjon for å involvere grunneier. Det er også sjelden kassebyggere hører vektige innvendinger fra grunneiere. Men hva sier lovverket?

Les mer
LappugleLappugla - Vennligst vis hensyn (15.05.2018)

Lappugla hekker igjen i Hedmark

Les mer
LappmeisLappmeisen forsvinner fra Hedmark (21.03.2018)

Lappmeisen er uvanlig i Sør-Norge, og den vesle hekkebestanden har en østlig utbredelse med Hedmark som det viktigste fylket. I nyere tid har den beskjedne sørnorske hekkebestanden vært i rask tilbakegang, kanskje er det bare 50-150 par igjen i Sør-Norge. Her får du en statusrapport fra Hedmark.

Les mer
Gunnar Nyhus og slaguglaSlagugler i grensetraktene (16.01.2018)

Gunnar Nyhus har jobbet med slagugler i grensetraktene mellom Sverige og Norge i en årrekke. Han kommer og forteller siste nytt om slagugler på NOF Hedmark sitt årsmøte på Bakkehaugen grendehus i Hernes fredag 2. februar kl. 1900.

Les mer

Nyhetsarkiv