Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > God jul og godt nytt år fra Finnmark
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

God jul og godt nytt år fra Finnmark

Av Dag Gjerstad, Hildegunn og Thor-Arthur Didriksen (20.12.2019)

Høsten er en rolig tid for organisasjonen, men noen saker er likevel på bordet for oss alle. Her er en oppdatering med siste nytt fra styret samt fra redaksjonen i Lappmeisen.

God Jul

(Opphavsrett: Tomas Aarvak) Større bilde

Som de fleste har fått med seg via e-poster og gjennom andre kilder, så har vi sendt ut sentralstyrets betenkning om en eventuell navneendring fra Norsk Ornitologisk Forening til BirdLife Norge. Vi har fått en rekke tilbakemeldinger med sprikende oppfatninger. Det var ikke uventet, men svært så gledelig at så mange engasjerer seg i denne saken. NOF Finnmark-styret skal behandle dette på nyåret. Deretter sendes uttalelsen videre til sekretariatet. Det hele avgjøres av årsmøtet i april 2020

Ellers går arbeidet med Lappmeisen 2020 godt. Vi får mange godbiter i det nye nummeret. Lappmeisen sendes til alle medlemmene som betaler lokallagskontingenten for 2020 (alle får tilsendt faktura). Vi planlegger utgivelsen til april neste år, og fugleinteresserte i landsdelen kan se fram til spennende nyheter om svømmesnipe-forskning, temmincksnipens spektakulære familieliv, samt historien om dverggåsa Finn sin slekt som stadig vokser.

Vi vil med dette ønske alle våre medlemmer God Jul og Godt Nyttår på vegne av styret i NOF Finnmark, redaksjonen i Lappmeisen samt webbredaksjonen. Og Lappmeisen-redaksjonen har sendt sin egen hilsen gjennom det som blir forsiden på neste års Lappmeisen. 

Følg med på webben og nøl ikke å ta kontakt med oss i organisasjonen om det er ting som er av interesse