Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fuglenes Dag og årsmøte i NOF Finnmark
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Fuglenes Dag og årsmøte i NOF Finnmark

Av Kjetil Aa. Solbakken og Tomas Aarvak (09.05.2014)

Lørdag 31. mai er det duket for Fuglenes Dag i Finnmark med faglig program og ekskursjon på Stabbursnes naturhus og museum i Porsanger. Anledningen blir også benyttet til å avholde det første årsmøtet i NOF avd. Finnmark på lenge.

Dverggås

Valdakmyra er den viktigste rasteplassen i Norge for dverggås under vårtrekket. Vi håper å stifte bekjentskap med arten under den planlagte ekskursjonen lørdag. (Opphavsrett: Tomas Aarvak) Større bilde

Fuglebua

Fra denne fuglebua er det god oversikt over strandengene og gruntvannsområdene i Stabbursnes naturreservat. Denne lokaliteten blir mål for ekskursjonen under Fuglenes Dag 31. mai. (Opphavsrett: Tomas Aarvak) Større bilde

Det er en stor glede å kunne invitere NOFs medlemmer og andre fugleinteresserte i Finnmark til Fuglenes Dag arrangement og årsmøte for NOF avdeling Finnmark. Møtet finner sted på Stabbursnes naturhus og museum lørdag 31. mai 2014. (NB! Årets Fuglenes Dag arrangement kan være på en annen dato i andre fylker). Formålet med møtet er todelt. For det første legger vi opp til en spennende faglig og sosial dag for fugleinteresserte i Finnmark. Vi har også satt av tid til å revitalisere foreningsvirksomheten for NOFs fylkesavdeling i Finnmark ved å avholde det første årsmøte på lang tid. NOF har faktisk hele 128 medlemmer i Finnmark fylke, så grunnlaget for en aktiv fylkesavdeling er absolutt tilstede. Likevel har avdelingen stort sett ligget nede de siste årene. Dette skal det nå bli en endring på - til det beste for fugl og fugleinteresserte i Finnmark!

Dette arrangementet er åpent for alle fugle- og naturinteresserte, om du er medlem av NOF eller ikke. (Votering under årsmøtet er imidlertid forbeholdt medlemmene.) Så spre gjerne informasjon videre til andre du kjenner som kan være interessert i å komme.

Vi håper virkelig du har anledning til å ta turen til Stabbursnes denne helgen og bli med på vårt arrangement. Dette vil være en fin anledning til å møte andre fugleinteresserte i regionen, og få interessant faglig påfyll om fugl og NOFs fuglevernarbeid. Det blir også muligheter for å få se mange interessante fuglearter - forhåpentligvis inkludert den karismatiske og utrydningstrua dverggåsa som pleier å raste på Valdakmyra i denne perioden.

Påmelding gjøres på e-post til finnmark@birdlife.no. For mer informasjon kan Tomas Aarvak i NOF kontaktes (tlf: 959 92 814). Dette er ikke et arrangement du ønsker å gå glipp av, så meld deg på med en gang!

Lenker:

  • Program (PDF)
  • Årsmøteinnkalling (PDF)

emneord Emneord: årsmøte