Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Finnmark
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Finnmark

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

Tiur i grøntFugletur i Øvre Pasvik (28.05.2020)

Snart er det klart for Sør-Varangers store høydepunkt - Fuglekikking i Øvre Pasvik. Sett av fredag 5. juni så har du muligheten til en organisert og uforglemmelig fugletur i en tid der organiserte turer er mangelvare. Merk at reglene tilknyttet pandemien krever påmelding.

Les mer
Logo Finnmark smallFra Lappmeisen 2019; Pionér og veteran Jostein Grastveit - «rett mann på rett plass til rett tid» (12.05.2020)

"Lappmeisen" er medlemsbladet for fugleinteresserte i Finnmark, og denne gangen presenteres en artikkel fra 2019 hvor NOF Finnmark sin første æresmedlem Jostein Grastveit presenteres. Styret i NOF Finnmark har med stor vemod mottatt meldingen om Jostein Grastveit sin bortgang den 26. mars i år. Og vi minnes denne hedersmannen med å gjengi fjorårets artikkel på nytt!

Les mer
Ringmerket bergiriskRingmerkerens hjørne presenterer bergirisk (21.04.2020)

I «ringmerkerens hjørne» presenterer vi både aktive ringmerkere i Finnmark samt de spennende og til dels eksotiske artene de vil vise oss. Denne gang presenterer vi en bergirisk som Paul Tore Nielsen har ringmerket i Indre Nordmannset, Porsanger kommune.

Les mer
Lappmeisen 2020 forsideFugleinteresserte, støtt vårt arbeid og abonnér på Lappmeisen! (21.04.2020)

Tidsskriftet Lappmeisen er vårt hovedverktøy for å spre både kunnskap og entusiasme, samt dokumentere miljøproblemer og komme med råd om hvordan vi tar vare på fuglene. 2020-utgaven er nå i trykken og ventes å være i postkassene rundt omkring i månedskiftet april/mai. Støtt vårt arbeid gjennom å abonnere på Lappmeisen!

Les mer
Logo Finnmark smallÅrsmøte - Norsk Ornitologisk Forening avdeling Finnmark (03.04.2020)

Det innkalles til årsmøte i NOF Finnmark lørdag den 23. mai på Stabbursnes Naturhus og museum. I år må det selvsagt tas forbehold i forhold til den pågående koronasituasjonen, men innkallingen sendes ut i håp om bedre tider!

Les mer
KrykkjeKrykkjehotellet på Vardneset i Berlevåg er en realitet (05.03.2020)

Det har vært mye omtale av krykkja det siste året. Den truede fuglen irriterer enkelte når den etablerer seg blant folk. I fjor kunne vi skrive om at Berlevåg kommune hadde vedtatt å bygge et krykkjehotell. Nå ved inngangen til en ny hekkesesong er byggverket klar til bruk!

Les mer

Nyhetsarkiv