Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Drammen og omegn lokallag - Tårndag søndag 25.mai
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Drammen og omegn lokallag - Tårndag søndag 25.mai

Av Eli Gates (20.05.2014)

Velkommen til en tårndag på Linnesstranda på Fuglenes dag, søndag den 25.mai. Nattergalen er allerede i sving, og flere andre sangere kan nå høres i reservatet, i tillegg til mye liv på og ved fjorden!

Rødstrupe

Rødstrupe (Opphavsrett: Eli Gates) Større bilde

Det er Fuglenes dag, og i den anledning arrangerer vi en tårnkonkurranse i første rekke mellom Linnesstranda og Fiskumvannet. Etter hvert blir det kanskje konkurranse blant alle tårnene i Norge også. Møt opp og bli med på å registrere så mange arter som mulig! Eneste regel er at alle registreringene i konkurransen må være fra selve tårnet. Turleder tar seg av registreringen mens han er tilstede, men konkurransen varer hele dagen, så om du vil legge inn noe selv på AO, så velg lokalitet og prosjekt : tårnkonkurranse, før du begynner rapporteringen. Registreringer fra resten av området legges inn på vanlig måte. Lykke til!

Er du nybegynner som fuglekikker, er tårnet på Linnesstranda en flott lokalitet! Her kan du bli kjent med mange fuglearter på ganske nært hold, og svært ofte er det andre fuglefolk tilstede som kan hjelpe med artsbestemmelse.