Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Pilfink1Norgesrekord for pilfink! (28.03.2020)

En pilfink gikk i nettet i hagen min forleden dag. Den viste seg å være så gammel at den satte ny Norgesrekord!

Les mer
Facebook2000 medlemmer på Facebook (25.03.2020)

En milepæl er nådd! NOF Hordaland sin gruppe «Fuglar i Hordaland» på Facebook passerte 2000 medlemmer i dag. Gruppa har utviklet seg til å bli en viktig arena for å dele fugleopplevelser for fugleinteresserte både i og utenfor regionen. Bli med du også!

Les mer
LogoÅrsmøte NOF avdeling Rogaland 2020 - utsatt på ubestemt tid (23.03.2020)

På grunn av situasjonen med korona-viruset og myndighetenes anbefaling om å unngå større ansamlinger av folk har styret i NOF avdeling Rogaland besluttet at årsmøtet må utsettes på ubestemt tid.

Les mer
MakrellterneVil redde ternene med minkfrie spesialflåter (19.03.2020)

NOF Mandal lokallag har i disse dager i samarbeid med Naturvernforbundet prøvd ut et nytt konsept for å gjenoppbygge makrellternebestanden på Sørlandet. Dette er minksikre flåter som plasseres ut i passende hekkeområder.

Les mer
storkStork over Fevik! (17.03.2020)

I elleve-tida 17. mars fikk Bjørn Øyvind Aslaksen en sjelden opplevelse da en stork kom flygende over huset på Fevik. Han var rask til å legge ut funnet på Facebook og kunne melde at den vinglet seg videre i retning vest. Her er det bare å holde øynene åpne!

Les mer
vipeeggStøtt opp om vipeprosjektene! (14.03.2020)

I tre år har Norsk ornitologisk forening avd. Aust-Agder hatt et vipeprosjekt på gang. I tillegg til å få en oversikt over bestanden i tidligere Aust-Agder fylke, har hensikten vært å merke reir og å følge utviklinga for å se om merkinga kan bidra til å bedre situasjonen for vipene. Prosjektgruppa besluttet i vinter å fortsette arbeidet i to nye år.

Les mer