Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Velkommen til lokallagsmøte i Moss (28.05.2020)

Velkommen til lokallagsmøte tirsdag 2. juni kl 18:30.

Les mer
Tiur i grøntFugletur i Øvre Pasvik (28.05.2020)

Snart er det klart for Sør-Varangers store høydepunkt - Fuglekikking i Øvre Pasvik. Sett av fredag 5. juni så har du muligheten til en organisert og uforglemmelig fugletur i en tid der organiserte turer er mangelvare. Merk at reglene tilknyttet pandemien krever påmelding.

Les mer
ÆrfuglUansvarlig båtkjøring i Nordåsvatnet (26.05.2020)

Brakkvannsområdet Nordåsvatnet i Bergen er oppholdssted for flere arter vannfugler, inkludert enkelte rødlistearter som ærfugl. Nå melder Fanaposten om uvettig båtkjøring i området, og i noen tilfeller bevisst plaging av fuglene. NOF reagerer sterkt på denne uansvarlige oppførselen.

Les mer
SvarthalespoveÅrsmøtet i NOF avd. Nordland på Røst - sikre deg plass nå! (25.05.2020)

Nå er det på tide å bestille overnatting til årets NOF Nordland-treff/årsmøte, som blir på Røst helga 14.-16. august. Vi har vært i kontakt med flere overnattingssteder, og det er nødvendig at du bestiller overnatting allerede nå. Vi gleder oss til å oppleve Røst!

Les mer
KrikkandKoronas negative bieffekter på naturen (17.05.2020)

I NOF jobber vi hardt med å verve medlemmer, få folk interessert i fugler, og for at flere skal komme seg ut i den norske naturen. Da burde vi være kjempeglade i disse koronatider, at langt flere enn normalt har funnet veien ut av tettbebygde strøk. Dessverre opplever vi også en bakside av medaljen.

Les mer
JernspurvFørti arter på fuglesangtur i Høvåg! (15.05.2020)

Etter å ha avlyst flere av foreningas aktiviteter på grunn av koronaråd fra myndighetene, var det ekstra hyggelig å bli med på den planlagte fuglesangturen til Høvåg. Vi var fire friske karer som dro ut i det kjølige vårværet, og førti arter på den lille totimers spaserturen var god uttelling!

Les mer