Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Velkommen til ekskursjon til Kurefjorden (11.08.2020)

NOF avdeling Østfold ønsker velkommen til ekskursjon til Kurefjorden torsdag 13. august kl. 18.00

Les mer
Horndykker i BøFugletårn i Nordland: Salvatnet i Bø (11.08.2020)

Salvatnet ligger rett ved kommunesenteret Straume i Bø kommune i Vesterålen. Straume naturreservat, som Saltvatnet er en del av, ble nylig utpekt til IBA-område (Important bird area) på bakgrunn av at det er et svært viktig hekkeområde for horndykker.

Les mer
Aktiviteter høsten 2020. (10.08.2020)

Her er aktiviteter NOF Vestfold har lagt opp til i høst.

Les mer
SigurdbryggaFugletårn i Nordland: Sigurdbrygga i Rana (31.07.2020)

Sigurdbrygga er strengt tatt ikke et fugletårn, men vi tar det med likevel. Brygga gir utsikt utover Engasjyen naturreservat. Reservatet består av grunne fjæreområder med diverse lave sandrygger som ofte er fulle av rastende fugler. Det er først og fremst ender, vadere og måker man ser etter når man besøker Engasjyen.

Les mer
AlkerÅrsmøte i NOF Nordland 2020 (31.07.2020)

Årets årsmøte blir på Røst bryggehotell lørdag 15. august klokken 13.00. Her finner du årsmøtepapirene.

Les mer
terneLofoten - en fugleguide lommeformat bind 1 og 2 (20.07.2020)

Grip sjansen til å skaffe deg Robert Walkers vakre bøker om fugler i Lofoten samtidig som du støtter opp om NOFs fuglevernarbeid.

Les mer