Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen

Organisasjonen

Siste nytt

NOF logoVelkommen til NOFs årsmøte 2020 (21.07.2020)

NOFs sentralstyre har gleden av å invitere til årsmøte for Norsk Ornitologisk Forening ved Gardermoen 5. september. Arrangementet blir kortere enn vanlig, og det legges opp til et dagsmøte med gjennomføring av årsmøtet uten annet program.

Les mer
GråhodevipeOppdatert liste over fuglearter observert i Norge (19.05.2020)

Norgeslisten er nå oppdatert med alle godkjente funn frem til og med 2019. Tre nye arter og én ny underart ble lagt til listen i løpet av året. De tre nye artene fra 2019 var gråhodevipe, topplunde og taigafluesnapper. I tillegg ble de to første bekreftede funnene av østgulerle gjort i løpet av fjoråret.

Les mer
Lappspurv (foto: Terje Lislevand)Tid for å lete etter Årets fugl (19.05.2020)

Vi er inne i siste halvdel av mai, og en hel del lappspurv begynner nå å ankomme hekkeområdene. Selv om det mange steder er langt mer snø enn normalt, nærmer det seg nå tiden for å begynne å oppsøke noen av artens hekkeområder for å kartlegge dens utbredelse og forekomst.

Les mer
SteinskvettVerdens trekkfugldag: Hva kan vi gjøre for å hjelpe trekkfuglene våre? (09.05.2020)

På global basis er over en million arter i fare for å bli utryddet. Mer enn noe symboliserer trekkfuglene en verden med felles utfordringer, for trekkfuglene påvirkes av arealinngrep og endrede livsbetingelser over hele verden. Du kan gi et bidrag i positiv retning!

Les mer
1 poeng Fotonøtta Vår Fuglefauna 1-2020Første runde av Fotonøtta i 2020 (29.04.2020)

To personer svarte rett på alle de fire rundene i Fotonøtta 2019. Som vanlig måtte vi derfor arrangere ekstrarunder for å kåre en vinner. Frode Falkenberg endte opp som vinner av Fotonøtta 2019! Nedenfor ser man de to første nøttene for 2020, og alle starter med blanke ark. Her er det bare å prøve seg!

Les mer
NOF logoNOFs årsmøte 25. april 2020 er avlyst (12.03.2020)

NOFs sentralstyre har i et ekstraordinært styremøte onsdag 11. mars besluttet å avlyse NOFs planlagte årsmøte 25. april 2020. Møtet utsettes på ubestemt tid. Årsaken er den raskt eskalerende og usikre situasjonen som følge av spredning av koronaviruset i Norge.

Les mer

Nyhetsarkiv

Bli medlem

Besøk våre fylkesavdelinger

Rapportsystemet for fugler

NOFs Rapportserie

Important Bird Areas

Fuglevennen

Norsk SjeldenhetsKomite for Fugl - NSKF

Natur og fritid

Norsk Ornitologisk Forening er partner i BirdLife International