Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Oslo & Akershus
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Oslo & Akershus

NOF OA

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

Mitt grønne OsloMed Fugleteltet på miljøfestivalen Mitt grønne Oslo (03.06.2019)

Miljøfestivalen Mitt grønne Oslo gikk av stabelen lørdag 1. juni i Sofienbergparken i Oslo, og hadde mellom 5000 og 7000 besøkende. Parken var full av messetelt med 36 utstillere, stor scene med live musikk; alt med fokus på grønne miljøverdier. NOF OA var selvsagt tilstede med Fugleteltet.

Les mer
FlaggspettIkke bare fugl i lufta på Fuglenes dag ved Østensjøvannet i Oslo (27.05.2019)

Fuglenes dag 2019 ble avholdt søndag 26. mai ved Østensjøvannet i Oslo, i samarbeid med Østensjøvannets Venner. Det blåste kraftig, og det ble vurdert å måtte avbryte arrangementet. Men vi kjørte programmet med ødelagt foredragstelt.

Les mer
GråspurvNOF OA gir ut hefte om fugler og fuglelokaliteter i Oslo (15.05.2019)

Som et ledd i fokusering på urban fuglekikking har NOF OA gitt ut en trykksak på 28 sider i lommeformat. Det rikt illustrerte heftet heter Et annerledes Oslo, og beskriver 26 urbane lokaliteter i Oslo og 61 fuglearter. På siste oppslag er en artsliste hvor man krysser av hva man har sett og hørt av fugl i storbyen.

Les mer
BlåmeisungeInformasjon om fugleunger (25.04.2019)

Våren 2018 gikk NOFs naturvernrådgiver Martin Eggen ut med informasjon om ikke å ta med seg fugleunger hjem. Selv om mange har fått med seg meldingen, aner ikke folk flest hva de skal gjøre med en «forlatt» fugleunge.

Les mer
NOF OA-logoNOF OA vedtar satsingsområder (22.03.2019)

Styret i NOF OA (Norsk Ornitologisk Forening, avd. Oslo og Akershus) har vedtatt å lage en plan for hvilke satsingsområder fylkesavdelingen skal fokusere på. Planen skal revurderes hvert 5. år, og godkjennes av NOF OAs årsmøte.

Les mer
LøvsangerUtbygging kan gi akutt kollisjonsfare (20.03.2019)

Politikerne i Nesodden kommune har det travelt med å bygge ut området ved Nesoddtangen Brygge. Ved å ta vare på trærne på Knausen ved Signalen vil man hjepe tusenvis av trekkfuglene som mellomlander her hvert år. Her kan man oppnå mye med litt omtanke!

Les mer

Nyhetsarkiv