Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Velkommen til NOF Finnmark sitt 50-års jubileum 25. og 26. mai 2019!
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Velkommen til NOF Finnmark sitt 50-års jubileum 25. og 26. mai 2019!

Av Dag Gjerstad, Hildegunn og Thor-Arthur Didriksen (09.05.2019)

Sett av lørdag 25. og søndag 26. mai til årets fuglebegivenhet i Finnmark. Da feirer NOF Finnmark sitt 50-årsjubileum med en rekke aktiviteter og stor stas. Lørdagen skjer all aktivitet i og rundt Stabbursnes Naturhus og museum mens søndagen er forbeholdt østsiden av Porsangerfjorden og Lille Porsangen.

Fuglenes Dag-poster 2019

(Opphavsrett: Tomas Aarvak) Last ned (PDF)

Polarsniper - hvor skal vi lande?

Polarsnipene er en av hovedattraksjonene på ekskursjonen til Veidnesklubben i Lille Porsangen. (Opphavsrett: Hildegunn Didriksen) Større bilde

NOF Finnmark feierer 50 år i år, noe som selvsagt markeres i vårt herlige fuglefylke! Mange av dere har sikkert allerede mottatt jubileumsutgaven av vårt tidsskrift Lappmeisen.

Lørdag 25. og søndag 26. mai er gjennomføres det en rekke aktiviteter i regi av NOF Finnmark, så her er det bare å finne fram alt av fugleutstyr!

Jubileumshelgen har følgende program:

Lørdag 25. mai:

  • 11.00 Styremøte NOF Finnmark
  • 13.00 Årsmøte NOF Finnmark (se egen-websak mht. årsmelding, valg etc).
  • 14.30 Fuglenes Dag/Verdens trekkfugldag - se vedlagte PDF-fil.
  • 19.00 Jubileumsfest på Naturhuset med middag og kåserier inne i foredragssalen med påfølgende sosialt samvær med bål i gamme/lavvu.

Søndag 26.mai:

  • 09.00 Ekskursjon til Veidnesklubben i Lille Porsangen. Oppmøte ved Cirkle K-stasjonen i Lakselv. Opplev store flokker med polarsnipe og masse annen fugl - god mulighet for å få oppleve sjeldenheter med fjorårets rustsnipe friskt i minne! Butikk og kafe ute på Veidnesklubben holder åpent for deltakerne. Det er plass til 9 deltakere i minibuss + evt. privatbilder. Gi gjerne beskjed om du vil være med til Jo-Inge Vidal (tlf. 990 35 998) eller Dag Gjerstad (tlf. 908 35 516).

Vi minner ellers om at 2019-utgaven av vårt flotte tidsskrift Lappmeisen nå er gitt ut. Dersom du ikke er abonnent og ønsker deg 128 sider spekket med fuglestoff fra Finnmark, så send en e-post til finnmark@birdlife.no slik at du kan få Lappmeisen tilsendt rett hjem i postkassen for kr. 150,- pr. år.

For å bli medlem i NOF, kan du følge linken nedenfor.

Les mer