Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Finnmark
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Finnmark

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

LundefuglNOF Finnmarks fylkesekskursjon 2019 i Vardø (04.06.2019)

NOF Finnmark sin årlige fylkesekskursjon er nettopp gjennomført - denne gangen med Vardø som base og fuglefjellet på Hornøya som trekkplaster!

Les mer
BrushaneHekta på fugl - avisa Sagats dekning av vårekskursjonen til Veidnes (02.06.2019)

NOF Finnmark har som kjent nylig arrangert en vårekskursjon til vadefugllokaliteten Veidnes i Lebesby kommune. Nå har denne saken også fått sin dekning i lokalavisa Sagat.

Les mer
LappmeisFuglenes dag på Naturhuset, Stabbursnes i Porsanger 2019 (28.05.2019)

Atter en gang har NOF avd. Finnmark i samarbeid med Statens naturoppsyn (SNO), Finnmarkseiendommen (FeFo) og Stabbursnes Naturhus arrangert Fuglenes dag / Verdens trekkfugldag på Naturhuset i Porsanger. Og i år var det et ekstra trekkplaster - NOF avd. Finnmark sitt 50-årsjubileum. Jubilanten kan også i år se tilbake på et vellykket arrangement.

Les mer
Polarsniper i sommerdraktNOF Finnmarks årlige ekskursjon til Veidnes, Lille Porsangen i Lebesby kommune (28.05.2019)

Er Veidnes i Lille Porsangen, Lebesby kommune verdens mest artsrike vadefugllokalitet? Det spørsmålet kan en stille seg etter NOF Finnmark sin årlige vårekskursjon til denne perlen i Lebesby kommune.

Les mer
LaksandNOF svarer Kautokeino jeger- og fiskerforening om andejakta i Kautokeino (23.05.2019)

NOF avd. Finnmark har nylig publisert en sak om at den omstridte vårjakta på ender i Kautokeino igjen er i skuddet. Bakgrunnen er et forslag fra Kautokeino JFF om at antall felte andefugler økes fra dagens kvote på 2 fugler til 7 fugler, hvorav de 5 siste skal være fiskender. NOF avd. Finnmark har nå kommet med et motsvar til Kautokeino JFF, og dette ble publisert i Altaposten lørdag 18. mai.

Les mer
KrykkjeGladnyhet fra Berlevåg om krykkje (21.05.2019)

NOF har lenge fokusert på at krykkja er en truet art som vi må beskytte. Derfor er det nå godt å kunne presentere en gladnyhet når det gjelder krykkjenes framtid i Finnmark. Som første kommune i landet har Berlevåg nå vedtatt å etablere et krykkjehotell - så får vi håpe at krykkjene setter pris på tilbudet fra denne foregangskommunen!

Les mer

Nyhetsarkiv