Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Finnmark
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Finnmark

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

HavsvaleHøstekskursjon / helgetur til Hornøya, Vardø kommune, 13-15. september (21.08.2019)

Etter fjorårets suksess ved Tanamunningen inviterer NOF Finnmark til ny høstekskursjon - denne gangen til Hornøya med fokus på hav- og stormsvaler. Men vær rask - max. 10 deltakere!

Les mer
Gråhegre_miniRapport fra verdens nordligste gråhegre koloni-Veidnes på vestsiden av Laksefjorden (01.07.2019)

Verdens nordligste hegrekoloni ligger på Veidnes i Lebesby kommune. Nylig har årets kull fått påmontert stålringer. Her er beretningen.

Les mer
Lappsanger_miniFra Lappmeisen 2016; Førstefunn av lappsanger i Norge og litt om dens forekomst (26.06.2019)

"Lappmeisen" er medlemsbladet for fugleinteresserte i Finnmark, og tidsskriftet så dagens lys i 1972. Etter flere års pause, kom vi voldsomt tilbake i 2016. Lappmeisen kommer nå ut med ett nummer per år. Det er besluttet at stoff fra tidligere årganger skal presenteres her på websiden til NOF Finnmark. Formålet er enkelt - å spre budskapet. Denne gangen presenteres en artikkel fra 2016 om en av karakterartene for Finnmark - lappsangeren.

Les mer
LundefuglNOF Finnmarks fylkesekskursjon 2019 i Vardø (04.06.2019)

NOF Finnmark sin årlige fylkesekskursjon er nettopp gjennomført - denne gangen med Vardø som base og fuglefjellet på Hornøya som trekkplaster!

Les mer
BrushaneHekta på fugl - avisa Sagats dekning av vårekskursjonen til Veidnes (02.06.2019)

NOF Finnmark har som kjent nylig arrangert en vårekskursjon til vadefugllokaliteten Veidnes i Lebesby kommune. Nå har denne saken også fått sin dekning i lokalavisa Sagat.

Les mer
LappmeisFuglenes dag på Naturhuset, Stabbursnes i Porsanger 2019 (28.05.2019)

Atter en gang har NOF avd. Finnmark i samarbeid med Statens naturoppsyn (SNO), Finnmarkseiendommen (FeFo) og Stabbursnes Naturhus arrangert Fuglenes dag / Verdens trekkfugldag på Naturhuset i Porsanger. Og i år var det et ekstra trekkplaster - NOF avd. Finnmark sitt 50-årsjubileum. Jubilanten kan også i år se tilbake på et vellykket arrangement.

Les mer

Nyhetsarkiv