Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Aust-Agder
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Aust-Agder

www.agderfugl.net (til hjemmeside)

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

foringsautomaten på spornesForingsautomaten på Spornes på plass! (14.11.2019)

Rune Skåland har satt opp foringsautomaten ved parkeringsplassen på Spornes for sesongen. Automaten ble tatt i bruk i fjor ble fort et populært innslag for både fuglekikkere og turgåere. Kanskje blir det noen flere spennende observasjoner der i år, nå som foringa er etablert? De ser iallfall ut som fuglene setter pris på den, for frøene forsvinner i en fei! Bidra gjerne med å fylle på solsikkefrø når du først er på tur!

Les mer
blåmeisRingmerking og kos! (07.11.2019)

Høsten er ei tid der fuglefolket gjerne rykker ut på meldinger om hel- og halvsjeldne observasjoner, eller bare sitter på favorittplassene eller ved fugleforinga og venter på at trekkfuglene kanskje finner det for godt å lande akkurat der. Innimellom slagene har NOF avd. Aust-Agder arrangert to ringmerkinger, på henholdsvis Tromøya og Høvåg, og et godt besøkt medlemsmøte på Grimstad vertshus.

Les mer
lappspoverVindfull Lista-tur (16.09.2019)

Til tross for værmelding som spådde stiv kuling med storm i kastene på det meste, så tilbragte 13 medlemmer fra NOF avd. Aust-Agder helga 13.-15. september på Lista. Målet for turen var selvfølgelig å se mest mulig fugl, men også å tilbringe tid sammen med andre fugleentusiaster.

Les mer
LyngdalVindkraftmotstand fra NOF i øst og vest! (08.09.2019)

Begge NOF-avdelingene i Agder stilte opp på Bevar heiane sin stand under Lyngdal dyrskue. Det var Bjørn Nissen som hadde tatt initiativ til at motstandere av vindkraftindustri i Agder-heiene samlet seg under samme fane. Målet var å informere om de negative konsekvensene ved å la norske og utenlandske kraftselskap ofre urørt natur under dekke av det såkalte "grønne skiftet".

Les mer
gulrotkakeNOF avd. Aust-Agder på Gulrotfestival! (02.09.2019)

For andre året på rad stilte Tore Gryting Andersen og Helge Venaas på Gulrotfestivalen på Bjellandstrand gård for å profilere fugleforeninga og bidra på en utrolig trivelig festival midt iblant noen av de mest besøkte fuglelokalitetene i fylket. Også årets festival ble en suksess for arrangørene, og NOFs stand ble godt besøkt!

Les mer
TornskateTo vellykede augustturer! (29.08.2019)

Rovfuglturen til Løddesøl var tilbake på programmet igjen i år og lokket 25 fuglevenner ut i det vakre været. Like fint var det noen dager ettter da 10 deltakere ble med på den tradisjonsrike turen til Tromlingene.

Les mer

Nyhetsarkiv