Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Oppdatering av nettsiden (17.09.2019)

NOF Østfolds nettside har nå blitt oppdatert.

Les mer
lappspoverVindfull Lista-tur (16.09.2019)

Til tross for værmelding som spådde stiv kuling med storm i kastene på det meste, så tilbragte 13 medlemmer fra NOF avd. Aust-Agder helga 13.-15. september på Lista. Målet for turen var selvfølgelig å se mest mulig fugl, men også å tilbringe tid sammen med andre fugleentusiaster.

Les mer
NOFÅrsavgift for parkering på Øysand/Gaulosen (12.09.2019)

Som tidligere år er det mulig å få subsidiert årskort for parkering på Øysand. Kortet varer fra september til september og bør derfor nå fornyes for kommende sesong.

Les mer
MyrsnipeAndmyran vindkraftverk – kampen for myra fortsetter! (11.09.2019)

Argumentasjon om naturverdiene ved Andmyran vindkraftverk biter ikke på Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), som nylig gav tiltakshaver utsatt igangsettelsesfrist. Selv om flere og flere ser at landbasert vindkraft er kraftig på kollisjonskurs med rasjonell arealplanlegging og naturhensyn, insisterer NVE på at myra på Andøya skal bli et åsted for vindkraft.

Les mer
SvarthalespoverLRSKs årsrapport for 2018 er nå publisert i Buskskvetten (10.09.2019)

Året 2018 ble et bra år hva gjelder funn av sjeldne fugler i Buskerud. Det ble registrert to nye arter for fylket: tartarpiplerke og svartstrupetrost og en ny hybrid: svartryggerle x linerle. De første hekkefunnene av lappugle ble gjort på Ringerike i 2017 og 2018. I tillegg kan funn av følgende sjeldne arter nevnes: grålire, steppehauk, fjellmyrløper, lunde, hvitryggspett, lappiplerke, østsanger, gulbrynsanger og dvergfluesnapper.

Les mer
MinibildeForedragsaften på Herdla (09.09.2019)

Herdla museum har gleden av å invitere deg til foredragsaften tirsdag 17/9 "Om ærfugler og folk i Vega, en arv for verden!" Et foredrag av fuglevokter Vibeke Emilie Steinsholm med bilder av Maria Gradin. Åpen kafé fra kl 18:00, foredraget startet kl 19:00

Les mer