Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

profileringNaturens og fuglenes dag på Bjørnebo (21.05.2019)

Tradisjonen tro valgte NOF avd. Aust-Agder også i år å markere fuglenes dag i forbindelse med Friluftrådet Sør, Skogselskapet og 4Hs arrangement "Naturens dag". Vi stilte med stand, og mange av de oppmøtte fikk med seg blader og informasjon om fugelvernforeninga etter en hyggelig prat!

Les mer
Pratsom krykkje_miniGladnyhet fra Berlevåg om krykkje (21.05.2019)

NOF har lenge fokusert på at krykkja er en truet art som vi må beskytte, og i begynnelsen av april gikk NOF Finnmark bredt ut både i media og til utvalgte kystkommuner i Finnmark. Derfor er det nå godt å kunne presentere en gladnyhet når det gjelder krykkjenes framtid i Finnmark. Som første kommune i landet har Berlevåg nå vedtatt å etablere et krykkjehotell - så får vi håpe at krykkjene setter pris på tilbudet fra denne foregangskommunen!

Les mer
FiskemåkeHekkingen til fiskemåka reddet - Et eksempel til etterfølgelse (20.05.2019)

Fiskemåkene som hekker på byggeplassen som skal bli Alrek helseklynge, Universitetet i Bergen har ved hjelp av velvillige entrepenører og byggeiere fått reiret flyttet slik at hekkingen kan fortsette. Vi håper dette eksemplet kan være til inspirasjon!

Les mer
Fuglenes DagFuglenes Dag 26. mai 2019 (16.05.2019)

NOF avd. Buskerud arrangerer lokalitetskonkurranse på Fuglenes Dag søndag 26. mai.

Les mer
Logo Finnmark smallEkskursjon til Rørholmen i Alta 18. mai (16.05.2019)

Lørdag 18. mai arrangerer NOF Finnmark avd. Alta ekskursjon til Rørholmen i Alta for å se på nyankomne trekkfugler. Møt opp kl. 10.00 ved veivesenets infotavle ved E6 i Saga.

Les mer
GråspurvNOF OA gir ut hefte om fugler og fuglelokaliteter i Oslo (15.05.2019)

Som et ledd i fokusering på urban fuglekikking har NOF OA gitt ut en trykksak på 28 sider i lommeformat. Det rikt illustrerte heftet heter Et annerledes Oslo, og beskriver 26 urbane lokaliteter i Oslo og 61 fuglearter. På siste oppslag er en artsliste hvor man krysser av hva man har sett og hørt av fugl i storbyen.

Les mer