Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Horndykkerpar_miniKollaps i horndykkerbestanden i Troms - ikke samme trend i Finnmark (22.01.2020)

Den tillitsfulle og flotte horndykkeren er lett å kjenne igjen i sin rødbrune hekkedrakt med mørk rygg og svart hode. Denne dykkeren er historisk sett ganske fersk både i Troms og Finnmark, men de siste årene har utviklingen vært forskjellig i hhv. Troms og Finnmark. Mens bestanden i Finnmark er stabil eller sågar svakt økende er det en dramatisk nedgang i bestanden i deler av Troms.

Les mer
Velkommen til årsmøte for Moss og omegn lokallag! (20.01.2020)

Det inviteres herved til årsmøtet for Moss og omegn lokallag av Norsk ornitologisk forening (NOF), tirsdag den 4. februar 2020.

Les mer
TornskateØstlig invasjon og mange sjeldenheter - Fugleåret 2019 er oppsummert (17.01.2020)

Når fugleåret 2019 i Lofoten skal oppsummeres må vi trekke frem de store mengdene med røde, gule og grå båndkorsnebber som fylte opp plantefelt over hele Lofoten. Men året bød også på andre overraskelser, selv om høsten nok vil bli husket som relativt fuglefattig.

Les mer
Havørn1_FO5A7187_miniForkommen havørn berget fra drukningsdøden (16.01.2020)

Det finnes heldigvis mange gladhistorier i fuglenes verden, ofte etter prisverdig innsats fra oss mennesker. Nå har NRK publisert en historie om en våt og forkommen havørn som fikk skyss til land med en fiskebåt.

Les mer
Velkommen til årsmøte i Norsk Ornitologisk forening Indre Østfold lokallag (15.01.2020)

Velkommen til årsmøte i Norsk Ornitologisk forening Indre Østfold lokallag 5. februar 2020 kl 18.30 på Bøndenes hus i Hærland (Ørjeveien 619)

Les mer
FlekksnipeFlekksnipe på Hvaler! (05.01.2020)

Østfold fikk fredag 3. januar registrert sitt første funn av flekksnipe, og funnet er kun det 9. i landet av arten totalt. Ørekroken på Hvaler fikk dermed et stort oppbud av fuglekikkere lørdag 4. januar som ville få med seg den eksklusive arten. Kai Hermansen sto for det flotte funnet.

Les mer