Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

foringsautomaten på spornesForingsautomaten på Spornes på plass! (14.11.2019)

Rune Skåland har satt opp foringsautomaten ved parkeringsplassen på Spornes for sesongen. Automaten ble tatt i bruk i fjor ble fort et populært innslag for både fuglekikkere og turgåere. Kanskje blir det noen flere spennende observasjoner der i år, nå som foringa er etablert? De ser iallfall ut som fuglene setter pris på den, for frøene forsvinner i en fei! Bidra gjerne med å fylle på solsikkefrø når du først er på tur!

Les mer
Høringsforslag nye forskrifter for NOF Elverum lokallag (13.11.2019)

NOF Elverums lokallagsstyre foreslår vedlagte vedtekter vedtatt på kommende årsmøte 8. januar 2020. Innspill eller endringsforslag sendes lokallagsleder Morten Østheim på mail: umoroest@online.no innen 1. desember 2019.

Les mer
blåmeisRingmerking og kos! (07.11.2019)

Høsten er ei tid der fuglefolket gjerne rykker ut på meldinger om hel- og halvsjeldne observasjoner, eller bare sitter på favorittplassene eller ved fugleforinga og venter på at trekkfuglene kanskje finner det for godt å lande akkurat der. Innimellom slagene har NOF avd. Aust-Agder arrangert to ringmerkinger, på henholdsvis Tromøya og Høvåg, og et godt besøkt medlemsmøte på Grimstad vertshus.

Les mer
svartbakHadsel kommune ønsket grustak i sjøfuglkoloni - vedtaket gjort ugyldig av Fylkesmannen i Nordland (31.10.2019)

NOFs lokallag i Vesterålen klaget tidligere i år på en etablering av grustak midt i en hekkekoloni med ulike typer måker. Nå foreligger tilbakemelding fra Fylkesmannen i Nordland, som gir NOF medhold i klagen.

Les mer
NOFInteraktiv innføring i natur- og fuglefotografering, med fokus på tips om utstyr og teknikker (28.10.2019)

Foreningen inviterer til grunnleggende kurs om bl.a. fuglefotografering torsdag 31.10 kl 18-20. Kurset avvikles i samarbeid med Stjørdal Foto og foregår i kurslokale i 2 etg i Torgkvartalet.

Les mer
Deltagerne på stiftelsesmøtetNytt lokallag i Østfold! (21.10.2019)

Torsdag 17. oktober ble det nye lokallaget Norsk Ornitologisk Forening Indre Østfold stiftet!

Les mer