Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

RødtoppfuglekongeRødtoppfuglekonge – ny hekkeart for Norge! (14.07.2019)

Rødtoppfuglekonge er siste tilskudd blant norske hekkefugler! I Oslo ble det i begynnelsen av juli dokumentert at et par rødtoppfuglekonger matet dununger. Arten har hatt en voldsom ekspansjon i Sverige de siste tiårene, og det forventes at den får fotfeste som hekkefugl også i Norge.

Les mer
NOFNOF-Trøndelag arrangerer fuglefestival 25.8 på Ringve (08.07.2019)

Fylkesstyret har den glede å invitere til Natur- og fuglefestival på Ringve (ved drivhusene) søndag 25.8 kl. 12-17.

Les mer
Gråhegre_miniRapport fra verdens nordligste gråhegre koloni-Veidnes på vestsiden av Laksefjorden (01.07.2019)

Verdens nordligste hegrekoloni ligger på Veidnes i Lebesby kommune. Nylig har årets kull fått påmontert stålringer. Her er beretningen.

Les mer
Lappsanger_miniFra Lappmeisen 2016; Førstefunn av lappsanger i Norge og litt om dens forekomst (26.06.2019)

"Lappmeisen" er medlemsbladet for fugleinteresserte i Finnmark, og tidsskriftet så dagens lys i 1972. Etter flere års pause, kom vi voldsomt tilbake i 2016. Lappmeisen kommer nå ut med ett nummer per år. Det er besluttet at stoff fra tidligere årganger skal presenteres her på websiden til NOF Finnmark. Formålet er enkelt - å spre budskapet. Denne gangen presenteres en artikkel fra 2016 om en av karakterartene for Finnmark - lappsangeren.

Les mer
ÅrsmøteÅrsmøtet i NOF avdeling Troms 2019 (19.06.2019)

Fylkeslaget i Troms avholdt årsmøtet på naturskjønne Storsteinnes, Balsfjord kommune lørdag den 15 juni. Været var det aller beste: årets varmeste dag med 19 grader gjorde rammene rundt arrangementet perfekte.

Les mer
BoltitVellykket Årsmøtehelg på Liset (19.06.2019)

For andre år på rad valgte styret i NOF Hordaland å legge årsmøtet til Liseth i Edifjord. Som i fjor ble det en suksess, med mange oppmøtte og strålende forhold for fuglekikking. Liseth ligger i randen av Hardangervidda, og deltakerne fikk se de fleste fjellfuglene våre i løpet av helgen.

Les mer