Forsiden
Du er her: Forsiden > Internasjonalt > Kommentarer til «Mer ulovlig fangst av fugler på Kypros»

Kommentarer til «Mer ulovlig fangst av fugler på Kypros»

I begynnelsen av juli arrangerte Bernkonvensjonen en konferanse på Kypros rundt temaet «ulovlig fangst av fugler rundt Middelhavet». Til tross for et krystallklart regelverk i EU som forbyr de aktuelle fangstmetodene, så øker utrolig nok omfanget av denne kriminelle virksomheten på Kypros.

Gå til nyheten

Kommentarer

Boble Fuglefangst på Kypros

Jeg mener at NOF må gå inn for en kampanje for å få turister til å boikotte Kypros til fangsten stopper! Det eneste styresmakter forstår, er pengenes makt, og Kypros er avhengig av inntektene fra turisme.

Jan Myren (11.10.2011)

Ny kommentarSvar på denne

Boble vedr Fuglefangst i Spania

www.nrk.no

Er også NOF med i internasjonalt samarbeide om dette- slik det fremstilles i denne saken så ser det ut til å være av et massivt omfang?

Tove LH (07.11.2011)

Ny kommentarSvar på denne

Boble fangst av småfugl - Kypros

Om en ikke boikotter hele Kypros (og rammer uskyldige), så kan det vel være verd å orientere turoperatørene som selger reiser til destinasjonen. De har orientering til sine gjester som en del av konseptet og vil kunne veilede ankommende turister på transporten fra flyplassen samt på senere orienteringer de har ukentlig. Hvis turistene lar være å spise fuglene, er vel det et skritt på vei.

Inger Berggren (15.11.2014)

Ny kommentarSvar på denne