Forsiden
Du er her: Forsiden > Fuglekunnskap > Kommentarer til «Gråhegre fjernes som kommunevåpen?»

Kommentarer til «Gråhegre fjernes som kommunevåpen?»

Gråhegren er tydeligvis ikke like populær over hele Norge. Arten pryder kommunevåpenet i Forsand kommune i Rogaland, men det er faktisk kontroversielt. «Et glupsk dyr som venter på et bytte» er ikke det ordføreren ønsker å profilere kommunen med, og nå kan gråhegra bli fjernet fra kommunevåpenet!

Gå til nyheten

Kommentarer

Boble Nei til dyr og fugler?

For et tåpelig argument! Det må jo være fint for en kommune å profilere at de kan by på natur og artsmangfold, og at dette er noe de vil ta vare på. Dyr og fugler må jo ha matvett, tålmodighet og besluttsomhet for å overleve, noe Forsand kommune burde være stolt av å identifisere seg med. Tror ikke folk flest vil oppfatte dyr/fugler som noe negativt i et kommunevåpen - tvert i mot. Det er ikke alle arter som får maten servert på fat - sånn som ordførere vanligvis gjør.

Aina (19.02.2008)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Glupsk dyr?

Ja, da vet vi det. Hegra liker mat... Et uslåelig argument for å fjerne den majestetiske fuglen fra kommunevåpenet. Det er helt ufattelig hva som foregår i visse rurale og tydeligvis mindre opplyste norske kommuner. Ola Dunk er pinadø et gyldig uttrykk i denne sammenhengen. Saken viser i det fulle at mange ledere i norske kommuner ikke har det fnugg av ide om hvordan naturen fungerer. Å respektere eller forstå den virker også å være revnende likegyldig. Ignorante idioter! Vås fra ende til annen!

Overgitt (19.02.2008)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Hva med løva ?

Det er vel på tide å få fjernet løva som symbol på Riksvåpenet også nå da ?

Anonym (19.02.2008)

Ny kommentarSvar på denne